Om oss

Trädgård & Anläggning i Sundsvall AB

Proffs på utemiljö

Om oss

Trädgård & Anläggning i Sundsvall AB har mångårig erfarenhet av trädgårdsarbete, mark- och maskinentreprenad.

 

Vi har vårt säte i Sundsvall och företaget har i dagsläget ungefär 35 anställda.Vi erbjuder först och främst helhetslösningar för utemiljön, från design till anläggning och skötsel men på senare år har även uthyrning av maskiner och personal blivit viktigare för vår verksamhet. Våra kunder är alltifrån privatpersoner, den offentliga sektorn samt företag som NCC, Ikano och Peab.

Trädgården

Inom segmentet trädgårdsarbete så utför vi design, projektering, anläggning, skötsel och underhåll av trädgårdar för både företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Inget arbete är för stort eller för litet, utan du kan vända dig till oss om du behöver hjälp med att klippa ett äppelträd eller att anlägga en tomt. Våran kunniga personal har idag hand om skötseln åt flertalet företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Mark- och maskin

entreprenad

Våra anställda är mycket kunniga inom dränering, grundisolering, vatten/ avlopp, och markarbeten och tillsammans med våra underleverantörer så ser vi till att hitta en lösning som passar dig.

Inom segmentet mark så är huvudsysselsättningen diverse stenläggningar såsom plattsättning och montering av trappor.

Dräneringar, grundisoleringar och anläggning av stödmurar är också något som vi sysslar mycket med och naturligtvis hjälper vi dig med planteringen.

 

Vi hyr ut hjullastare, traktorgrävare och minigrävare med professionella förare till privatpersoner och företag. Vi har till vårt förfogande lastbilar, minigrävare, hjullastare och traktorgrävare för alla typer av jobb.

Vintertid så erbjuder vi både maskinell och manuell snörjning och halkbekämpning åt företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.